Македонски (Macedonian)

Платени реклами

Пријатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Има 279 гости присутни


Соби за сместување „Стара куќа“


Соби за сместување „Стара куќа“  


    
Цени од: €999999

Чиплакова колиба


Чиплакова колиба  

Вкупно легла: 6 + 2 помошни ктревети

Двор: (Летниковец) (Фурна) (Скара)

Погодност: (Погодно за фамилијарен престој, одмор, спорт и рекреација)

Вид на капацитетот: (Колиба)

Тип на сместување: (Самостојна исхрана)

Греење: (Парно)

Бања: (Една заедничка бања)

Wc. (Еднo заедничкo WC)

Кујна: (една заедничка кујна)

Фрижидер: (Еден заеднички фрижидер)

Телевизор: (3 заеднички телевизори)

Сателитска : (Една заедничка сателитска)

Dvd Плеер: (Еден заеднички DVD Плеер)

Музички Систем: (Еден заеднички музички систем)

    
Цени од: €999999

Вила “Лина 1“


Вила “Лина 1“  


    
Цени од: €999999

Вила “Лина 2“


Вила “Лина 2“  

Вкупно легла: 9

Капацитет: 4 соби

Брачени соби со брачни кревети: 3 + 1 со 3 Кревети

Големина(m2): 150

Двор: (Базент)    (Фурна)    (Скара)

Погодност: (Погодно за фамилијарен престој, одмор и спорт и рекреација)

Вид на капацитетот:(Вила)

Тип на сместување: (Самостојна исхрана и подготовка на традиционална храна)

Греење: (Парно)

Бања: (2 Бањи на 4 соби)

Wc. (2 WC на 4 соби)

Кујна: (една заедничка кујна)

Фрижидер: (Два заеднички фрижидери)

Телевизор: ( Секоја соба има телевизор)

Сателитска : ( Секоја соба има Сателитска)

Dvd Плеер: (Еден заеднички DVD Плеер)

Музички Систем: (Еден заеднички музички систем)

    
Цени од: €999999

Вила “Марија 2“


Вила “Марија 2“  

Информација и особености

Вкупно легла: 8
Капацитет: 4 соби со по 2
Брачени соби со брачни кревети: 2
Големина(m2): 10
Двор: (Летниковец) (Тераса) (Поглед кон езерото) (Скара)
Погодност: (Погодно за фамилијарен престој )
Вид на капацитетот: (Вила)
Тип на сместување и храна: (Подготовка на традиционална храна)
Греење: (Парно)
Бања: (Секоја соба има сопстевена бања)
Wc. (Секоја соба има посебно WC)
Кујна: (една заедничка кујна)
Фрижидер: (Еден заеднички фрижидер)
Телевизор: (Еден заеднички телевизор)
Сателитска : (Една заедничка сателитска)
Dvd Плеер: (Еден заеднички DVD Плеер)
Музички Систем: (Еден заеднички музички систем)
Камин
    
Цени од: €999999

Вила “Марија 1“


Вила “Марија 1“  


    
Цени од: €999999

Мотел “Бистра“


Мотел “Бистра“  


    
Цени од: €999999

Ранч “Фета“


Ранч “Фета“  

Информација и особености


Капацитет: 1 собa со по 3 Кревета
Капацитет: 2 соби со по 2 Кревета, може да се користат како брачни кревети
Вкупно легла: 7
Двор: (Летниковец) (Тераса) (Фонтана) (Поглед кон езерото) (Скара) (фурна)
Погодност: (Погодно за фамилијарен престој и за спотрска рекреација)
Вид на капацитетот: (Вила)
Тип на сместување и храна: (Самостојна храна)


Греење: (Дрва)
Бања & WC: (Две соби имаат сопстевена бања и WC)
Бања & WC: (Една соба има одделена бања и WC)
Кујна: (една заедничка кујна)
Фрижидер: (Еден заеднички фрижидер)
Телевизор: (Еден заеднички телевизор)
Сателитска : (Една заедничка сателитска)
Музички Систем: (Еден заеднички музички систем)
    
Цени од: €999999

Вила “Трнковски“


Вила “Трнковски“  

Вилата не се издава во зимскиот период заради немање соодветни зимски услови.

    
Цени од: €999999

Вила “Вакане“


Вила “Вакане“  


    
Цени од: €999999

Вила “Чичак“


Вила “Чичак“  


    
Цени од: €999999

Вила “Клепало“


Вила “Клепало“  

Вкупно легла: 40

Капацитет: 6 апартмани со браачни кревети, гарнитури, сопствени и бањи.

Двор: (Летниковец, Базент, Фурна, Скара спортско игралиште, паркинг)

Погодност: (Погодно за фамилијарен престој, одмор, спорт и рекреација )

Вид на капацитетот: (Вила)

Тип на сместување: (Самостојна исхрана + подготовка на храна по желба во ресторантот)

Греење: (Парно соларна енергија)

Бања: (Секоја соба има сопстевена бања)

Wc. (Секоја соба има сопствено WC)

Кујна: (Повеќе заеднични кујни)

Фрижидер: ( Повеќе фрожидери)

Телевизор: (Плазма со ДВД озвучување)

Сателитска : (има Сателитска)

Музички Систем: (Еден заеднички музички систем)

    
Цени од: €999999

Вила “Зора“


Вила “Зора“  
    
Цени од: €999999

Вила Абланичка долина


Вила Абланичка долина  

Вилата не се издава во зимскиот период.

    
Цени од: €999999

Ловечка куќарка “Фути“


Ловечка куќарка “Фути“  


    
Цени од: €999999

Вила “Љуба“


Вила “Љуба“  

Во зимскиот период од 2009-2010 вилата не се издава.

    
Цени од: €999999

Вила “СРНА“


Вила “СРНА“  

Вкупно легла: 8

Брачени соби со брачни кревети: 2

Двор: (Тераса - Скара)

Погодност: (Погодно за фамилијарен престој одмор спорт и рекреација)

Вид на капацитетот: (Вила)

Тип на сместување: (Самостојна исхрана)

Греење: (Дрва)

Бања: (Секоја соба има сопстевена бања со WC)

Кујна: (Секоја соба има посебна кујна со фрижидер)

Телевизор: ( Секоја соба има телевизор со сателитска)

    
Цени од: €999999

Соби за сместување “Life BS“


Соби за сместување “Life BS“  

Вкупно легла: 14

Капацитет: 4 соби со по 2 кревети

2 Брачени соби со брачни кревети: + по 1 Фотеља на располагање.

(Градски плоштад "Димитер Беровски")

Погодност: (Погодно за одмор)

Вид на капацитетот: (Апартмант)

Тип на сместување: (Самостојна исхрана, полупансион и пансион)

Греење: (Парно)

Бања: (Секоја соба има сопстевена бања)

Wc. (Секоја соба има посебно WC)

Телевизор: ( Секоја соба има телевизор)

Кабловска Тв: ( Секоја соба има кабловска)

Интернет: ( безжичен WiFi )

    
Цени од: €999999

Мотел Ловен Дом


Мотел Ловен Дом  


    
Цени од: €999999

Малешевска куќа


Малешевска куќа  

Информација и особености

Вкупно легла: 9 Легла
Капацитет: 4 соби со по 2 кревети
Брачени соби со брачни кревети: 1
Погодност: (Погодно за фамилијарен престој )
Вид на капацитетот: (Соби за сместување)
Тип на сместување: (Самостојна исхрана)
Греење: (Електрична Енергија)
Бања: (Секоја соба има сопстевена бања)
Телевизор: (Секоја соба има телевизор)
Кабловска Тв: ( Секоја соба има кабловска)
Интернет: ( безжичен WiFi )


    
Цени од: €999999

Соби за сместување “Кеки“


Соби за сместување “Кеки“  

Вкупно легла:.20

Колку соби имате на располагање: 8 соби со по 2 кревети

Брачени соби со брачни кревети: 2

Двор: (Летна тераса)

Погодност: (Погодно за фамилијарен престој и одмор)

Вид на капацитетот: (Апартмант и Соби за сместување)

Тип на сместување: (полупансион и пансион)

Греење: (Парно)

Бања: (Секоја соба има сопстевена бања и WC)

Фрижидер: (Секоја соба има фрижидер)

Телевизор: ( Секоја соба има телевизор со кабловска)

    
Цени од: €999999

Куќа “РОЗА“


Куќа “РОЗА“  

Вкупно легла: 12

Капацитет: 1 соба со по 3 кревети

Капацитет: 2 соби со 3 кревети

Брачени соби со брачни кревети: 3

Двор: (Голема маса за седење) (Скара)

Гаража:

Погодност: (Погодно за фамилијарен престој)

Вид на капацитетот: (Куќа)

Тип на сместување: (Самостојна исхрана)

Греење: (Електрична Енергија) (Дрва)

Бања: (Една заедничка бања)

Wc. (Еднo заедничкo WC)

Кујна: (една заедничка кујна)

Фрижидер: (Еден заеднички фрижидер)

Телевизор: (2 заеднички телевизори)

Кабловска Тв: (Заедничка кабловска)

Dvd Плеер: (Еден заеднички DVD Плеер)

Музички Систем: (Еден заеднички музички систем)

    
Цени од: €999999

Куќа “Токи“


Куќа “Токи“  

Вкупно легла: 8

Капацитет: 2 соби со по 4 кревети

Големина(m2): 28

Погодност: (Погодно за фамилијарен престој )

Вид на капацитетот: (Куќа)

Тип на сместување: ( Подготовка на домашна храна по желба , нарачка)

Греење: (Електрична Енергија)    (Дрва)

Бања: (Една заедничка бања)

Wc. (Еднo заедничкo WC)

Кујна: (една заедничка кујна)

Фрижидер: ( Секоја соба има фрижидер)

    
Цени од: €999999

Куќа “Центар - Мајоре“


Куќа “Центар - Мајоре“  


    
Цени од: €999999

Мотел “Идила“ Равна Река


Мотел “Идила“ Равна Река  


    
Цени од: €999999

Вила “Александар”


Вила “Александар”  

Вкупно легла: 9

Колку соби имате на располагање: 3 соби со по 2 кревети, 1 Соба со 2 кревета

Двор: (Летниковец)    (Фурна)    (Скара)

Погодност: (Погодно за фамилијарен престој Рекретивни просетки, во близина се наоѓаат пехчевските водопади)

Вид на капацитетот: (Вила)

Тип на сместување: (Самостојна исхрана)

Греење: (Дрва)

Бања: (Една заедничка бања)

Wc. (Еднo заедничкo WC)

Кујна: (Секоја соба има посебна кујна)

Музички Систем: ( Секоја соба има музички систем) (Еднен заеднички музички систем)

 

 

Информација и особености


Вкупно легла: 8
Капацитет: 4 соби со по 2
Брачени соби со брачни кревети: 2
Големина(m2): 10


Двор: (Летниковец) (Тераса) (Поглед кон езерото) (Скара)
Погодност: (Погодно за фамилијарен престој )
Вид на капацитетот: (Вила)
Тип на сместување и храна: (Подготовка на традиционална храна)


Греење: (Парно)
Бања: (Секоја соба има сопстевена бања)
Wc. (Секоја соба има посебно WC)
Кујна: (една заедничка кујна)
Фрижидер: (Еднен заеднички фрижидер)
Телевизор: (Еднен заеднички телевизор)
Сателитска : (Една заедничка сателитска)
Dvd Плеер: (Еднен заеднички DVD Плеер)
Музички Систем: (Еднен заеднички музички систем)

Камин
    
Цени од: €999999

Вила Ринго


Вила Ринго  

Вкупно легла: 10

Соби на располагање: 5 соби со по 2 кревети

Двор: (Летниковец) (Базент) (Скара)

Погодност: (Погодно за фамилијарен престој, одмор, спорт и рекреација )

Вид на капацитетот: (Вила)

Тип на сместување: (Самостојна исхрана)

Греење: (Дрва)

Бања: (Една заедничка бања)

Wc. (Еднo заедничкo WC)

Кујна: (една заедничка кујна)

Фрижидер: (Еден заеднички фрижидер)

Телевизор: ( Секоја соба има телевизор)

Сателитска : (Една заедничка сателитска)

Музички Систем: (Еден заеднички музички систем)

    
Цени од: €999999

Куќа Поли


Куќа Поли  

Вкупно легла: 4

Соби располагање: 2 соби со по 2 кревети

Брачени соби со брачни кревети: 1

Двор: (Скара) (Убаво уреден двор)

Погодност: (Погодно за фамилијарен престој и за одмор)

Вид на капацитетот: (Куќа)

Тип на сместување: (Самостојна исхрана)

Греење: (Електрична Енергија панел парно)

Бања: (Една заедничка бања)

Wc. (Еднo заедничкo WC)

Кујна: (една заедничка кујна)

Фрижидер: (Еден заеднички фрижидер)

Телевизор: ( Еден заеднички телевизор со кабловска )

    
Цени од: €999999

Негревска Куќа


Негревска Куќа  

Вкупно легла: 8

Колку соби имате на располагање: 3 соби со по 2/3 кревети

Големина(m2):15

Двор: да

 

Погодност: (Погодно за фамилијарен престој, одмор,спорт и рекреација)

Органиузираме еднодневни планински прошетки со организиран превоз и ручек на бачило.

Напомена! зе резервирање на прошетки 24 часа предходна најава.

 

Вид на капацитетот: (Соби за сместување)

Тип на сместување: (Самостојна исхрана)

Греење: (Парно)

Бања: (Секоја соба има сопстевена бања)

Wc. (Секоја соба има посебно WC)

Фрижидер: (Еден заеднички фрижидер)

Телевизор: ( Секоја соба има телевизор со кабловска)

Музички Систем: (Еден заеднички музички систем)

    
Цени од: €999999

Вила Романе


Вила Романе  

Вкупно легла:13

Колку соби имате на располагање: 5 соби со по 2 кревети и 1 соба со 3 кревета.

Брачени соби со брачни кревети: 3

Двор: (Летниковец, Фурна, Скара)

Погодност: (Погодно за фамилијарен престој, одмор, спорт и рекреација )

Вид на капацитетот: (Вила)

Тип на сместување: (Самостојна исхрана)

Греење: (Електрична Енергија)

Бања: (На Еден кат една заедничка бања)

Wc. (На Еден кат едно заедничкo WC)

Кујна: (една заедничка кујна)

Фрижидер: (Еднен заеднички фрижидер)

Телевизор: (Еднен заеднички телевизор)

Кабловска Тв: (Еднен заеднички кабловска)

Dvd Плеер: (Еднен заеднички DVD Плеер)

Музички Систем: (Еднен заеднички музички систем)

    
Цени од: €999999

Куќа Таки


Куќа Таки  

Вкупно легла: 15

Колку соби имате на располагање: соби 4 со по 2 кревети + 1 Соба со 1 креет

Брачени соби со брачни кревети: 2

Двор: (Скара)

Погодност: (Погодно за фамилијарен престој, одмор порт и рекреација )

Вид на капацитетот: (Куќа)

Тип на сместување: (Самостојна исхрана)

Греење: (Парно)

Бања: (3 Заеднички бањи со WC )

Кујна: (една заедничка кујна)

Фрижидер: (Еден заеднички фрижидер)

Фиксен тел. (Еден заеднички фиксен телефон)

Телевизор: (Еден заеднички телевизор со кабловска, сателитска и DVD Плеер)

Музички Систем: (Еден заеднички музички систем)

Компјутер и Интернет: (Секоја соба има компјутер и интернет)

    
Цени од: €999999

Чодосова колиба


Чодосова колиба  

Вкупно легла: 7

Брачени соби со брачни кревети: 2

Двор: (Фурна, Скара и Тераса)

Погодност: (Погодно за фамилијарен престој, одмор,  спорт и рекреација)

Вид на капацитетот: (Вила)

Тип на сместување: (Самостојна исхрана)

Греење: (Дрва)

Бања: (Една заедничка бања со WC)

Кујна: (една заедничка кујна)

Прекрасно место за одмор и релаксација, опкружено со букова и борова шума.

    
Цени од: €999999

Вила „Грамада„


Вила „Грамада„  
    
Цени од: €999999

Апартмант кај Манастир


Апартмант кај Манастир  

Вкупно легла: 4

Брачени соби со брачни кревети: 1

Двор: (Тераса, Фурна, Скара)

Погодност: (Погодно за фамилијарен престој )

Вид на капацитетот: (Апартмант)

Тип на сместување: (Самостојна исхрана)

Греење: (Дрва)

Бања: (Една бања на еден кат)

Wc.(Еднo заедничкo WC)

Кујна: (една заедничка кујна)

Фрижидер:(Еден заеднички фрижидер)

Фиксен тел. (Еден заеднички фиксен телефон)

Телевизор: ( Еднен заеднички телевизор со кабловска)

    
Цени од: €999999

Apart-Hotel VIP. Berovo


Apart-Hotel VIP. Berovo  

Информација:

Секоја од собите е опремена со модерните удобности како што се следниве:

> Крпи
> Фен
> Кабловски/сателитски ТВ канали
> Туш кабина и тоалет
> 20 инчен или поголем телевизор
> Повеќето од собите се со прекрасен балкон или тераса.

    
Цени од: €999999

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.