Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Платени реклами

Other Locations

Friends

Banner
Banner
Banner
Banner
We have 53 guests online
Villa “Klepalo”
Location - Klepalo

Инфо

Villa “Klepalo”
Boshnakovski Goran
Mob: +38970766754
Mob: +38970447000
Mob: +38975497831
E-Mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Fifteen kilometers from Berovo near the border crossing Klepalo hidden in thick beech forest is the villa Klepalo. The villa has capacity of thirteen beds, living room, kitchen, and bathroom. The spacious yard, the clean air and the pool offer you a pleasant rest and recreation. The kitchen and the furnace give you an opportunity to prepare local specialties.

More

More information

Вкупно легла: 40

Капацитет: 6 апартмани со браачни кревети, гарнитури, сопствени и бањи.

Двор: (Летниковец, Базент, Фурна, Скара спортско игралиште, паркинг)

Погодност: (Погодно за фамилијарен престој, одмор, спорт и рекреација )

Вид на капацитетот: (Вила)

Тип на сместување: (Самостојна исхрана + подготовка на храна по желба во ресторантот)

Греење: (Парно соларна енергија)

Бања: (Секоја соба има сопстевена бања)

Wc. (Секоја соба има сопствено WC)

Кујна: (Повеќе заеднични кујни)

Фрижидер: ( Повеќе фрожидери)

Телевизор: (Плазма со ДВД озвучување)

Сателитска : (има Сателитска)

Музички Систем: (Еден заеднички музички систем)

Backyard

 

Yard Gallery


DSC_1334 copyDSC_9803DSC_9828DSC_9830DSC_9831
DSC_9833DSC_9835DSC_9837DSC_9843DSC_9902
DSC_9904DSC_9905DSC_9906DSC_9907DSC_9908
DSC_9909DSC_9913DSC_9953DSC_9954DSC_9955
DSC_9957DSC_9960_DSC0831_DSC0836_DSC0837
_DSC0838_DSC0844_DSC0850_DSC0851_DSC0860
_DSC0948_DSC0972_DSC0973_DSC0976_DSC0981

Accommodation


Boarding Accommodation


DSC_9809DSC_9813DSC_9814DSC_9816DSC_9818
DSC_9822DSC_9825DSC_9826DSC_9827DSC_9852
DSC_9858DSC_9861DSC_9862DSC_9865DSC_9866
DSC_9867DSC_9871DSC_9966DSC_9967

Restaurant


Restaurant


DSC_9875DSC_9881DSC_9882DSC_9886DSC_9889
DSC_9891DSC_9893DSC_9894DSC_9896DSC_9897
DSC_9898DSC_9899DSC_9900DSC_9901_DSC0866
_DSC0889_DSC0895_DSC0902_DSC0912_DSC0913
_DSC0929_DSC0931_DSC0938

Location

Location


 

 

Last Updated on Saturday, 27 June 2015 14:37
 
You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.